Stretch option in Cinematic video mode

Everything about Splash PRO.
petros
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 15, 2010 7:01 am
Location: Greece
PC Specification: amdX3 3,1,Saphire ATI HD5670, win 7 32

Stretch option in Cinematic video mode

Wed Nov 10, 2010 7:26 pm

Please if you could add Stretch option in the 16:9 Cinematic video mode, like every other player has.
Thank you
;)

User avatar
icsterm
 
Posts: 150
Joined: Fri Jun 18, 2010 10:25 pm
Location: Bucharest, Romania
PC Specification: i7 2670QM, Nvidia GT540M, Intel HD 3000

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Fri Nov 19, 2010 12:06 pm

You mean vertical stretch? It might come handy but i don't like distorted image (i also like the top and bottom black bars).

petros
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 15, 2010 7:01 am
Location: Greece
PC Specification: amdX3 3,1,Saphire ATI HD5670, win 7 32

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Tue Nov 23, 2010 6:13 pm

icsterm wrote:You mean vertical stretch? It might come handy but i don't like distorted image (i also like the top and bottom black bars).


Yes, vertical stretch is what i mean.
I don't like distorted image too but i also don't like not having full screen option without cropping.. I think that all the other players has this option.. Why splash pro doesn't?? :cry:

petros
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 15, 2010 7:01 am
Location: Greece
PC Specification: amdX3 3,1,Saphire ATI HD5670, win 7 32

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Sat Dec 11, 2010 1:18 pm

Any response?? :?:

petros
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 15, 2010 7:01 am
Location: Greece
PC Specification: amdX3 3,1,Saphire ATI HD5670, win 7 32

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Wed Dec 29, 2010 10:00 am

Helloooo..


May i get an answer to my question??? :cry:

User avatar
Ghost
Mirillis Team
 
Posts: 1062
Joined: Fri Dec 11, 2009 2:32 pm
PC Specification: dozens...

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Sun Apr 10, 2011 10:11 pm

petros wrote:Please if you could add Stretch option in the 16:9 Cinematic video mode, like every other player has.
Thank you
;)


Thank you for a suggestion, we consider to add this option in future versions.
Mirillis Team Member

Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis
Mirillis News Feed:
http://feeds.feedburner.com/mirillisfeed

ivancro
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 08, 2012 9:30 am
PC Specification: Q9300, HD5850, Windows 7 64

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Wed Feb 08, 2012 9:33 am

Hello everyone :)
Will we ever see this option?

mattisdada
 
Posts: 17
Joined: Sun Apr 24, 2011 7:30 am
Location: Australia, Melbourne
PC Specification: i7 2700k@4.3ghz, nVidia 460 , 12TB* HDD

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Tue Mar 06, 2012 12:14 pm

ivancro wrote:Hello everyone :)
Will we ever see this option?

The Ghost said that they will consider it :) :

Ghost wrote:
petros wrote:Please if you could add Stretch option in the 16:9 Cinematic video mode, like every other player has.
Thank you
;)


Thank you for a suggestion, we consider to add this option in future versions.

User avatar
Ghost
Mirillis Team
 
Posts: 1062
Joined: Fri Dec 11, 2009 2:32 pm
PC Specification: dozens...

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Thu Mar 22, 2012 12:35 am

We added this to our todo list for future versions.

IMO this is not good to distort image but if someone likes it we can make it available.
Mirillis Team Member

Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis
Mirillis News Feed:
http://feeds.feedburner.com/mirillisfeed

SlayeCohenX
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 23, 2014 12:28 am
PC Specification: AMD FX 8350, GTX 760 SLI, Windows 8.1

Re: Stretch option in Cinematic video mode

Sun Nov 23, 2014 12:38 am

Ghost wrote:We added this to our todo list for future versions.

IMO this is not good to distort image but if someone likes it we can make it available.



I know this thread is old but that would be really awesome! I can't bear to watch anything with that black bars... so when the movie is not at 1920x1080 i don't even open the Splash :cry:

But in the other hand there is nothing as good as Splash pro out there in therms of visual quality, so if you guys could add the option for strech to this program it would be perfect for me and for some friends of mine. Thanks in advance :D

Return to Splash PRO

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests