mjel
Posts: 1
Joined: Fri Feb 21, 2020 9:25 pm
PC Specification: Win 10 Pro - GeForce 970 - 6600k

Monflo Ultimate w/ Anywhere Access -- No Signal / AppCrash

Fri Feb 21, 2020 9:32 pm

Hey All,

Bought a copy of the Ultimate version of Monflo the other night, and signed up for the anywhere Access monthly sub.
When connecting remotely to my home PC which is running Windows 10 Pro, i5 6600k , 32gb ram, geforce 970 card
I receive a No signal with a red cross through the PC icon on a black screen. This sits around for 10-15 seconds then
the application disappears from the taskbar (but the MonfloClient.exe is still running in the task manager).

Attempting to re-run it while it's already in the task manager throws an error App is already running and I have to end task it
to re-open it. On another note, It does successfully connect fine from my Samsung S10+ Android App to the remote PC.

Is there a debug log or something I can look at to see what's going on for the failed PC to PC remote connections?
2020-02-21 17_20_56-Monflo_ 0.png
2020-02-21 17_20_56-Monflo_ 0.png (9.5 KiB) Viewed 6618 times

Piotr
Posts: 1271
Joined: Mon Jan 02, 2017 11:20 am
PC Specification: i7-6700, 16GB RAM, GTX 1070

Re: Monflo Ultimate w/ Anywhere Access -- No Signal / AppCrash

Tue Feb 25, 2020 7:42 am

Have you tried forcing Connect Anywhere?
Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis

jashuabasset
Posts: 1
Joined: Sun Jul 04, 2021 8:51 am
PC Specification: hp 8440 windows 10

Re: Monflo Ultimate w/ Anywhere Access -- No Signal / AppCrash

Sun Jul 04, 2021 9:01 am

mjel wrote:
Fri Feb 21, 2020 9:32 pm
Hey All,

Bought a copy of the Ultimate version of Monflo the other night, and signed up for the anywhere Access monthly sub.
When connecting remotely to my home PC which is running Windows 10 Pro, i5 6600k , 32gb ram, geforce 970 card
I receive a No signal with a red cross through the PC icon on a black screen. This sits around for 10-15 seconds then
the application disappears from the taskbar (but the MonfloClient.exe is still running in the task manager).

Attempting to re-run it while it's already in the task manager throws an error App is already running and I have to end task it
to re-open it. On another note, It does successfully connect fine from my Samsung S10+ Android App to the remote PC.

Is there a debug log or something I can look at to see what's going on for the failed PC to PC remote connections?

2020-02-21 17_20_56-Monflo_ 0.png
Is it connected to the motherboard or graphics card?

Return to “General Topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests