User avatar
Cauptain
Posts: 133
Joined: Tue Apr 17, 2012 4:44 am
PC Specification: Core I5@4Ghz, 16GB, ATI R290, WIN7X64
Location: Brazil
Contact: ICQ

Re: Action! 1.14.0-1.14.2 with webcams recording

Tue Jul 02, 2013 12:03 pm

I had some trouble using Action 1.14.2 on my LG C270.

My PC crashed alltime. After some read in some forums, I uninstall my actual webcam drivers and reboot Windows.

My OS (Win 7) installed self drivers for C270 and voila...All works.

Image

Reinstall new driver from Logitech site and all crashs return.

On my PC its a fault on Logitech drivers, not Mirillis Action!

I record AVI or MP4...No problem more.




Claudio

Ostsee75
Posts: 7
Joined: Mon Jul 01, 2013 5:08 am
PC Specification: AMD,Nvidia,Windows 7
Contact: Website

Re: Action! 1.14.0-1.14.2 with webcams recording

Tue Jul 02, 2013 4:10 pm

its doesnt Works

User avatar
Ghost
Mirillis Team
Posts: 1057
Joined: Fri Dec 11, 2009 2:32 pm
PC Specification: dozens...

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Wed Jul 03, 2013 4:55 pm

New Action! 1.14.3 update is now available with fixed desktop recording for the new Windows 8.1 Preview
http://mirillis.com/en/products/action.html
Mirillis Team Member

Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis
Mirillis News Feed:
http://feeds.feedburner.com/mirillisfeed

skpManiac
Posts: 16
Joined: Sun Apr 21, 2013 4:41 pm
PC Specification: Intel i7, GTX 660TI OC, Win 7 x64, 16Gb
Location: Here
Contact: Website

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Wed Jul 03, 2013 10:17 pm

Wouldn't it be easier to keep the UPDATES in the first post so we don't have to keep scrolling through pages on here just to find what's changed?

Thanks

Bobi
Posts: 8
Joined: Sat Jun 08, 2013 5:32 am
PC Specification: | i5 2500K | RAM: 8GB DDR3 | GTX 970 |

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Fri Jul 05, 2013 5:08 pm

skpManiac wrote:Wouldn't it be easier to keep the UPDATES in the first post so we don't have to keep scrolling through pages on here just to find what's changed?

Thanks
Good idea in my mind, would be far better if u post admin's posts about update on separate thread.

ThemisPlayer
Posts: 1
Joined: Sun Jul 21, 2013 5:02 pm
PC Specification: Intel Core i7,GTX 650 Ti,Windows 7 PRO

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Sun Jul 21, 2013 5:11 pm

Hi i have bought Action for 35 euros and i go to Setting/Webcam Settings/Recording mode/Always record/Webcam 1/Webcam:Logitech HD Pro Webcam C910/Position:Top Right/Video size 23%/Video Recording/Start Record
I start record and when i stop record , i go to Video ( to see the Desktop Record , i can see my Desktop Record but no with my Webcam at te right top !!
Pls Help send a message !!
Thanks =D
:D

MathersMahmood
Posts: 18
Joined: Sun Oct 27, 2013 6:10 pm
PC Specification: Windows 8.1. GTX 780

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Fri Dec 13, 2013 6:24 pm

My webcam is flipped in mirillis. Is it possible to unflip it?

heyzeus023
Posts: 1
Joined: Sun Oct 19, 2014 11:11 am
PC Specification: Windows 8

Re: Action! 1.14.0-1.14.3 with webcams recording

Sun Oct 19, 2014 11:15 am

Is it possible to record my webcam using Action while also streaming my webcam? Or do I need to buy another webcam? Because if I record while I'm streaming with my webcam showing up in my stream, my recording does not have my webcam in it.

metalgamerx2
Posts: 2
Joined: Fri Jul 17, 2015 4:41 pm
PC Specification: Win7 64bits,XFX HD7750,AMD 925 X4, 8 RAM

Problem with Drivers C910 Logitech and AMD

Sat Jul 18, 2015 9:06 pm

My problem is with the Logitech C910 webcam.

'After selecting the camera settings, I press click the preview and the application is closed. :(
If I uninstall the drivers for Logitech and use generic Windows drivers the camera works properly.

I tried the test on another computer with an HP dm4-1160US intel HD graphics and this worked with the Logitech Webcam drivers and Action !.

It seems that the problem occurs in the combination of Logitech C910 Webcam Drivers, and video tajetas AMD.

I need your help, because the generic Windows drivers do not run the full potential of the webcam, and can not use them to 1080p quality. For proper operation of the webcam I need drivers Logitech.

Combining Logitech C910 Webcam Drivers, and AMD video card charging where or I could achieve. :( :( :(

My system is:
-SO: Windows 7 Ultimate 64-bit.
-Video: XFX 7750 (tested with Catalyst 13 and 14)
Crucial RAM -8 low profile
-Phenom II X4 2.8 GHZ
-Webcam: Logitech C910.

metalgamerx2
Posts: 2
Joined: Fri Jul 17, 2015 4:41 pm
PC Specification: Win7 64bits,XFX HD7750,AMD 925 X4, 8 RAM

Problem with Drivers C910 Logitech and AMD

Sat Jul 18, 2015 9:07 pm

My problem is with the Logitech C910 webcam.

'After selecting the camera settings, I press click the preview and the application is closed. :(
If I uninstall the drivers for Logitech and use generic Windows drivers the camera works properly.

I tried the test on another computer with an HP dm4-1160US intel HD graphics and this worked with the Logitech Webcam drivers and Action !.

It seems that the problem occurs in the combination of Logitech C910 Webcam Drivers, and video tajetas AMD.

I need your help, because the generic Windows drivers do not run the full potential of the webcam, and can not use them to 1080p quality. For proper operation of the webcam I need drivers Logitech.

Combining Logitech C910 Webcam Drivers, and AMD video card charging where or I could achieve. :( :( :(

My system is:
-SO: Windows 7 Ultimate 64-bit.
-Video: XFX 7750 (tested with Catalyst 13 and 14)
Crucial RAM -8 low profile
-Phenom II X4 2.8 GHZ
-Webcam: Logitech C910.

Return to “Action! Screen and Game Recorder”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests