noahphense
Posts: 21
Joined: Wed May 20, 2015 5:05 pm
PC Specification: i7, 980m, w8.1 standard

Fixed Action! 1.25.0.0

Wed May 20, 2015 5:25 pm

Boom!

Steps.
1. Uninstall with RevoUninstaller (free), use 3rd option, "Moderate"
revo.png
RevoUninstaller
revo.png (20.99 KiB) Viewed 7526 times
2. Use CCleaner (free), registry Tab, click "Scan for Issues", when that's done, click "Fix selected issues.."
ccleaner.png
CCleaner
ccleaner.png (36.04 KiB) Viewed 7526 times
3. Reboot
4. Install 1.25.0.0

Wala!

- np

** you're welcome ;)

ps - been using ccleaner and revouninstaller for over 10 years, very good stuff...

GamerGuy
Posts: 69
Joined: Tue Nov 06, 2012 8:22 pm
PC Specification: Intel 3610, AMD 7970M, Win 8.1

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 3:46 pm

Just used this and it worked for me. UAC does not need to be turned on. It kept my customized Action settings.

noahphense
Posts: 21
Joined: Wed May 20, 2015 5:05 pm
PC Specification: i7, 980m, w8.1 standard

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 3:48 pm

GamerGuy wrote:Just used this and it worked for me. UAC does not need to be turned on. It kept my customized Action settings.
Yes sir. Excellent. Yeah, I don't use UAC.

- np

TommyP
Posts: 27
Joined: Sun Feb 08, 2015 10:32 am
PC Specification: Win 7 x64

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:34 pm

Hmmm, i uninstalled 1.25.0.0, with revo, then i reboot my computer, ccleaned, reboot again. But when i install 1.25.0.0 it still doesn't let me choose where to install and also still giving me the error 106 when trying to run the software when UAC is off ( i hate it)

noahphense
Posts: 21
Joined: Wed May 20, 2015 5:05 pm
PC Specification: i7, 980m, w8.1 standard

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:35 pm

TommyP wrote:Hmmm, i uninstalled 1.25.0.0, with revo, then i reboot my computer, ccleaned, reboot again. But when i install 1.25.0.0 it still doesn't let me choose where to install and also still giving me the error 106 when trying to run the software when UAC is off ( i hate it)
Unfortunately, that is by design. Mine is fine where it chose to install to..

TommyP
Posts: 27
Joined: Sun Feb 08, 2015 10:32 am
PC Specification: Win 7 x64

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:38 pm

noahphense wrote:
TommyP wrote:Hmmm, i uninstalled 1.25.0.0, with revo, then i reboot my computer, ccleaned, reboot again. But when i install 1.25.0.0 it still doesn't let me choose where to install and also still giving me the error 106 when trying to run the software when UAC is off ( i hate it)
Unfortunately, that is by design. Mine is fine where it chose to install to..
Yes but i know previous version you were be able to choose where to install it, now i cant choose where to install and without the UAC i cant run it fml :P

noahphense
Posts: 21
Joined: Wed May 20, 2015 5:05 pm
PC Specification: i7, 980m, w8.1 standard

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:40 pm

TommyP wrote:
noahphense wrote:
TommyP wrote:Hmmm, i uninstalled 1.25.0.0, with revo, then i reboot my computer, ccleaned, reboot again. But when i install 1.25.0.0 it still doesn't let me choose where to install and also still giving me the error 106 when trying to run the software when UAC is off ( i hate it)
Unfortunately, that is by design. Mine is fine where it chose to install to..
Yes but i know previous version you were be able to choose where to install it, now i cant choose where to install and without the UAC i cant run it fml :P
Not sure I understand, you can put a launcher/icon anywhere on your system.

TommyP
Posts: 27
Joined: Sun Feb 08, 2015 10:32 am
PC Specification: Win 7 x64

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:46 pm

I mean when installing Action! 1.25.0.0 normaly you should be able to choose where to install it? Atleast we were able to do that in previous versions of Action! now it doesn't and when you just let it install on default path and have UAC turned off, you get an error about to install it in Program files (while it installed it on Program Files (x86)). But when you turn UAC to one step up, i'm able to use Action! 1.25.0.0 but with UAC on and i don't want it, cause after reboot i have to accept like 4-5 programs through UAC
Last edited by TommyP on Thu May 21, 2015 4:56 pm, edited 1 time in total.

noahphense
Posts: 21
Joined: Wed May 20, 2015 5:05 pm
PC Specification: i7, 980m, w8.1 standard

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:51 pm

If you want to leave UAC on, thats a personal choice. I never use it or need it. I installed with it off, because that's how it always is for me, off.

As for the install location. YOU DO NOT HAVE A CHOICE. ;)

- np

TommyP
Posts: 27
Joined: Sun Feb 08, 2015 10:32 am
PC Specification: Win 7 x64

Re: Fixed Action! 1.25.0.0

Thu May 21, 2015 4:55 pm

noahphense wrote:If you want to leave UAC on, thats a personal choice. I never use it or need it. I installed with it off, because that's how it always is for me, off.

As for the install location. YOU DO NOT HAVE A CHOICE. ;)

- np
Yes apparently you don't understand... I don't want to use UAC but here if it's turned off i cant use Action! at all otherwise i get the critical error 106 as in wrong path. and for installation location YOU ALWAYS HAD a choice where to install them in the previous versions of Action! ;) otherwise i wouldn't had it installed on my "D:" drive and working fine till the nvidia update :)

Return to “Action!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests