Cookie
Posts: 5
Joined: Wed Apr 15, 2015 11:53 pm
PC Specification: Intel Xeon E3 1245v3, AMD Radeon HD 7970

Action RCU the cant find my computer.

Tue Nov 17, 2015 11:07 am

Hey,

I have my Computer with a powerline on my Fritz.box and my mobile phone with Wifi. I can ping the two products. But Action RCU app dont find my computer my firewall is also disabled. What i can try? Yes i have enabled RCU in the action settings. :D

Arianna
Posts: 2
Joined: Fri Feb 09, 2018 10:04 am
PC Specification: Intel i7-4790k, Geforce 980, Win7

Re: Action RCU the cant find my computer.

Fri Feb 09, 2018 10:07 am

I have exactly the same problem. Is there a solution?
November 2015 and still no answer.
Is anybody reading and caring?

Arianna
Posts: 2
Joined: Fri Feb 09, 2018 10:04 am
PC Specification: Intel i7-4790k, Geforce 980, Win7

Re: Action RCU the cant find my computer.

Fri Feb 09, 2018 10:08 am

Cookie wrote:
Tue Nov 17, 2015 11:07 am
Hey,

I have my Computer with a powerline on my Fritz.box and my mobile phone with Wifi. I can ping the two products. But Action RCU app dont find my computer my firewall is also disabled. What i can try? Yes i have enabled RCU in the action settings. :D
still have the same problem here. Is there any solution?
Does anybody read or care in this forum? Post ist from 2015... :shock:

Piotr
Posts: 677
Joined: Mon Jan 02, 2017 11:20 am
PC Specification: i7-6700, 16GB RAM, GTX 1070

Re: Action RCU the cant find my computer.

Fri Feb 16, 2018 6:45 am

Try changing your network connection type from public to private.
Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis

Return to “Action!”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests