Trouble in Sony Vegas

Here you can talk about editing your raw or exported footage in different editing software. Share your settings and experience with another users.
Jasheen
 
Posts: 3
Joined: Mon May 08, 2017 1:52 am
PC Specification: i5 4460k, GTX 970, Windows 10

Trouble in Sony Vegas

Mon May 08, 2017 1:56 am

Hi, I have some trouble when I try record gameplay and put it into Sony Vegas Pro 13. The quality I was recording in is 1080p 120fps, but even if I downscale the fps to 60 my recording footage is still weird. I import the video into Sony Vegas, but then the audio clip will turn out longer than the video clip, causing my entire Sony Vegas to lag, the preview window and editing tools. Then when I render the video from Sony Vegas, the video is completely sped up even though I didn't change any speed settings. When I downscale the video to 720p, everything is fixed, but I still prefer 1080p since it looks a lot cleaner. Anyone know how to fix this?

Jasheen
 
Posts: 3
Joined: Mon May 08, 2017 1:52 am
PC Specification: i5 4460k, GTX 970, Windows 10

Re: Trouble in Sony Vegas

Thu May 11, 2017 11:58 pm

Other info: Only happens in 120 fps, video preview window lags.

PC Specs:
- EVGA GeForce GTX 970 DirectX 12 04G-P4-3973-KR 4GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 SLI Support Video Card
- Intel Core i5-4460 Haswell Quad-Core 3.2 GHz LGA 1150 BX80646I54460 Desktop Processor Intel HD Graphics 4600
- G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-1600C9D-16GXM

If anyone knows how to fix the problem please help! I've already reinstalled Sony Vegas Pro 13 and even upgraded to Sony Vegas 14 please reply ASAP! Thanks!

Return to Video editing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest