WolphDragon
Posts: 1
Joined: Sun Jan 22, 2017 4:20 pm
PC Specification: AMD FX-6300, NVIDIA GTX 1070, Win10

Recorded MP4 No Sound In Movie Makeer

Sun Jan 22, 2017 4:35 pm

Good day all,

I have been recording my video game in MP4 and editing it with Movie Maker. Sometime early December 2016 it just stopped working. I can record MP4 and play it in Mirillis and VLC no problems. But when I try to play it in any MS Windows player I get video and no sound. So I tried codecs, reinstalling Movie Maker, restored MS Windows back to November and nothing works :cry: So I gave up and tried to record to AVI. This does not work either! Now I get sound and no video!! And IF I do get video it is out of sync with the sound after a minute or two. I bought a new video card hoping that was the issue and it was not. I have a 1070 now! So basically I cannot edit any of my recorded videos. Someone please help me. My Youtube channel is dieing.

Thank you,
Wolph

Piotr
Posts: 867
Joined: Mon Jan 02, 2017 11:20 am
PC Specification: i7-6700, 16GB RAM, GTX 1070

Re: Recorded MP4 No Sound In Movie Makeer

Thu Jan 26, 2017 7:21 am

Hello, thank you for contacting us. Please report this issue to our technical support via support@mirillis.com They will investigate this issue.
Follow us on Twitter:
http://twitter.com/MirillisTeam
Find us on Facebook:
http://www.facebook.com/Mirillis

User avatar
GenaPl
Posts: 2
Joined: Thu Apr 13, 2017 12:12 pm
PC Specification: windows 7
Location: Россия
Contact: ICQ

Recorded MP4 No Sound In Movie Makeer

Tue Apr 18, 2017 10:17 am

Its definitely not an issue with the complexity or length of the video. I just made a 3 second video from the .asf file and same thing, once it published it, only sound was there, no video.

Return to “Video editing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest