An Internal Error Occure

Tretruz
 
Posts: 2
Joined: Thu May 12, 2016 4:51 am
PC Specification: I7 GTX770 WIN10

An Internal Error Occure

Thu May 12, 2016 4:57 am

Action Program seems to work and connect just fine. But every time I attempt to start Remote Action I get an error popup saying "An Internal Error Occure". I've attempted to find a topic here to resolve this issue but haven't found anything. Any Help??

Nicolasowect
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 05, 2017 6:47 am
Location: Namibia
PC Specification: windows 7

An Internal Error Occure

Sun Nov 05, 2017 7:23 am

You need to check your web server error log to find out which directive in the .htaccess file is giving you the 500 internal error.

Return to Remote Action!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest