Connection Failed

SyerNide
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 04, 2015 3:51 pm
PC Specification: Windows 7

Connection Failed

Tue Dec 22, 2015 4:43 pm

Hi guys,

I dont know if anyone else is having this problem, but everytime I open my !action recorder is doesnt want to connect so that I can use Remote Action.

I have checked all my firewalls and antiviruses and still nothing.

I have logged into Remote and can see my PC but it is not connected. In my program is says that connection failed all the time.

I am really trying to figure this out but I cannot get it to work. Can someone please point me in the right direction because all the information is correct and all the apps have been reinstalled and still cannot get the computer to connect so that I can log in via my phone.

Any advice will be appreciated.

Regards to all and happy christams

peachey777
 
Posts: 5
Joined: Mon Mar 31, 2014 12:59 pm
PC Specification: Core i5-2310, Radeon HD 7970, Win 8.1

Re: Connection Failed

Wed Dec 23, 2015 1:29 pm

I'm having the same issue. At first I thought I was maybe entering my login information incorrectly, but when you do that it will actually say "Invalid Password", but mine just says connection failed
Attachments
afd488ef2d.jpg
afd488ef2d.jpg (89.23 KiB) Viewed 8350 times

djdynamite123
 
Posts: 3
Joined: Mon Mar 31, 2014 11:33 am
PC Specification: i7 4770k, R9 290 Gaming, Win 7 x64.

Re: Connection Failed

Fri Dec 25, 2015 10:53 pm

same here, absolute joke it is.

ED13
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 05, 2015 2:17 am
PC Specification: FX8350, HD7950, Windows 10 Preview

Re: Connection Failed

Sun Dec 27, 2015 5:01 am

Also having the same problem.

ED13
 
Posts: 5
Joined: Sun Jul 05, 2015 2:17 am
PC Specification: FX8350, HD7950, Windows 10 Preview

Re: Connection Failed

Tue Dec 29, 2015 8:45 am

Here is a screen shot of my error.
Attachments
Action_error.jpg
Action_error.jpg (31.45 KiB) Viewed 8227 times

Return to Remote Action!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest